Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je al een account bij ons hebt, meld je dan hier aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 Jun 2018

SLOW FASHION DUS GEEN SALE

Het is je vast al eens opgevallen of je bleef onze site maar checken of de Sale nu eindelijk eens begonnen was, want je wil toch echt niet net te vroeg die mooie sjaal kopen als hij volgende week opeens 50% goedkoper blijkt te zijn, maar nee hoor GEEN SALE bij SjaalMania. Althans niet op de SjaalMania sjaals (wel een gedeelte van BeckSondergaard en ander merken).

Waarom geen Sale op de SjaalMania sjaals? Eigenlijk is de verklaring heel eenvoudig: omdat de sjaals altijd verkrijgbaar zijn. Ze gaan dus niet 'uit de collectie' zoals we dat noemen. Sale wordt doorgaans gehanteerd op seizoensproducten. Zomerseizoen moet plaats maken voor het winterseizoen etc. Maar de SjaalMania sjaals lopen altijd door.Ze zijn namelijk zowel in de zomer als in de winter ideaal. 

Onze SjaalMania sjaals blijven ook nog eens mooi, gaan niet pillen, zijn degelijk en gaan dus lang mee. Hé en dat is dus ook nog eens duurzaam!

Zo nu en dan komt er wel een nieuwe sjaal bij, maar niet een geheel nieuwe collectie. Dat nieuwe model komt vaak tot stand door de feedback die we krijgen van onze klanten. Nu is er bijvoorbeeld een lichtere Cosy Cotton in productie. Sommige vrouwen vinden de huidige Cosy Cotton sjaal te groot, vooral voor de zomer (de huidige Cosy Cotton is ook heerlijk in de winter, sla hem dan 2 x om je nek), dus hebben we een lichtere en kleinere versie ontworpen, die ook nog eens ideaal is voor mannen. Deze komt begin juli online!

Kortom: je hoeft dus nooit bang te zijn dat je de sjaal te vroeg gekocht hebt en straks in de Sale komt, want dat gebeurt dus gewoon niet. Gegarandeerd! :)

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
>