Verzenden

 • Levering binnen 2 werkdagen
 • Binnen Nederland berekenen wij géén verzendkosten.
 • De bestelling wordt altijd met track & trace naar het opgegeven adres verzonden. 
 • Wij leveren aan alle landen met track & trace. 
 • De retourkosten zijn, volgens de Wet Koop op Afstand, voor jouw rekening.
 • Alle prijzen zijn incl. BTW 
 • Voor landen buiten de EU geldt niet de Koop op Afstand (unfortunately orders outside the European Union cannot be returned).
 • Afhalen of eerst voelen en/of passen? Dat kan ook! Bezoek op afspraak (!) onze Showroom in Amsterdam, Laarderhoogtweg 18 , 1101 EA  Amsterdam
Ruilen of Retourneren:

Volgens de Wet Koop op Afstand is de retourtijd 28 dagen. 

Om het milieu te sparen en omdat we bijna geen retouren ontvangen, voegen we niet standaard een retourformulier aan onze bestellingen.

Download en print HIER het retourformulier

Stappen voor  een retour:
 
 1. Stuur binnen 28 dagen de items netjes opgevouwen in de originele verpakking naar ons retour. Zorg ervoor dat het duidelijk is van wie de zending komt. Dit kan d.m.v. het bijvoegen van het retourformulier of de pakbon of een briefje met daarop het ordernummer + naam.
 2. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening (volgens de Wet Koop op Afstand)*. Het is ook mogelijk om deze af te geven bij onze showroom in Amsterdam (op afspraak).
 3. Geef duidelijk aan op de pakbon óf op het retourformulier om welke ordernummer het gaat en welke sjaal(s) je retourneert.
 4. Stuur de zending retour naar:

  SjaalMania
  Hoofdweg 18
  3646 AX Waverveen
   
  Aankoopbedrag zeer snel retour
  Indien je het artikel retourneert, storten wij binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag retour op het betaalmiddel waarmee je hebt betaald.
  Reservering Ruiling
  Indien je het artikel wilt ruilen, verzoeken we je vriendelijk de gewenste nieuwe bestelling via email bij ons te reserveren ([email protected]). We houden dan de gewenste bestelling voor je vast en versturen hem, zodra we jouw retour ontvangen hebben. Mocht je niet zo lang willen of kunnen wachten, dan kun je ook de sjaal vast via de webshop bestellen. Zodra we je retour hebben ontvangen, storten we binnen 2 werkdagen je aankoopbedrag retour. Voordeel voor jou is dat je zeker bent dat de gewenste sjaal meteen verstuurd wordt en je niet hoeft te wachten totdat jouw retour bij ons binnen is.
 5. Shipping costs other countries:

  Belgium, Germany: € 5
  Luxembourg € 9,95
  Austria, Czech Republic, Denmark, France, Monaco, Slovakia, UK: € 13,95
  Italy, Hungary, Poland, Slovenia, Spain, Sweden € 19,95
  Finland € 22
  Other countries € 29

  (unfortunately orders outside the European Union cannot be returned).

  Afleveren op ander adres of een sjaal cadeau geven:

  Als je de bestelling bij een vriend of vriendin wilt laten afleveren, vul dan bij het afleveradres het adres van je vriend(in) in en bij het contact- en factuuradres de gegevens van jezelf. 


Ons e-mailadres is: [email protected]

 

* Let op: Indien je vanuit België een retour wilt versturen vraag dan een retourlabel bij ons aan waarbij je dezelfde kosten betaalt als een retour binnen Nederland te weten € 6,75 (ipv € 16)