Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je al een account bij ons hebt, meld je dan hier aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 May 2022

DE IDEALE KAFTAN

In de zomer draag ik niks anders dan jurken. Maar net zoals het vinden van de ideale jeans, tas of sjaal, om maar iets te noemen is het net zo moeilijk om de ideale jurk te vinden. Hij moest vrouwelijk zijn maar ook stoer en luchtig maar niet te luchtig. En hij moest zakken hebben! Daarbij ben ik dol op kaftans maar die zijn net altijd een beetje te beachy zodat je ze niet draagt naar een bezoekje aan de supermarkt of een leuk tuinfeest. Dus dit is em geworden een combinatie van een kaftan en een jurk. Door de mega grote plooi op de rug, wappert de jurk vrolijk achter je aan! Door de hoge splitten eis hij lekker luchtig!

De ideale basic jurk in Kaftanstijl! Clean & chic met hoge splitten, een mooie kleine v-neck en mouwen die net over de bovenarmen vallen. De jurk heeft zakken en een grote plooi op het rugpand. Need I say more? De stof is de trendy mousseline (100% katoen) stof die heerlijk zacht en soepel valt. De jurk wordt geleverd met een ceintuurtje in dezelfde stof voor een extra feminine look! Deze jurk draag je casual met sneakers, naar het strand met slippertjes of dress it up met een hakje en je favoriete sieraden voor een goed zomerfeest!

De Kaftan jurk is een ontwerp van Micky i.s.m. Ssaar Label

Shop hier de COSY KAFTANS

kaftan jurk

 

KAFTAN JURK

 

JURK

KAFTAN

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
>