Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je al een account bij ons hebt, meld je dan hier aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Apr 2015

Ajour Omslagdoeken Recycled Denim

Recycled Denim Ajour omslagdoeken van SjaalMania

 

YES!, deze omslagdoeken zijn zowel hip en trendy als verantwoord voor het milieu èn eerlijk gemaakt. Dit laatste om de simpele reden dat een superleuke breifabriek in het zuiden van ons land de sjaal heeft geproduceerd (net zoals de Big Scarf en de Big Scarf Deluxe trouwens).

 

Het brei-atelier is al generaties lang in de familie en door de directe communicatie en de regelmatige bezoekjes aan het brei-atelier (ik kan altijd zonder afspraak binnen komen vallen) weet ik dat de sjaals op een eerlijke manier gemaakt worden. Het brei-atelier werkt alleen met hun eigen personeel onder hun eigen dak. Check!

 

Het garen komt van de beste gerenommeerde Italiaanse spinnerijen. Hoe heerlijk is het om door alle prachtige kleurenkaarten te bladeren en je eigen kleurenrange te mogen kiezen. Toch weet je nooit van te voren of een sjaal aanslaat of niet. Ik kan er zelf heel enthousiast over zijn, maar je kan het nooit echt voorspellen. Ik troost me altijd met de gedachte dat zelfs een John de Mol ook nog steeds niet van tevoren kan voorspellen of een programma een hit wordt of niet haha. Maar dit is dus een hit. Hij slaat enorm aan, The ladies worden hier hebberig van ;). De must-have van deze zomer! Voorlopig in de kleuren black, denim blue en greyish green.
 

Dit garen is gesponnen van recycled denim. De vintage denim is eerst ontdaan van alle knopen en ritsen, daarna tot de draad ontsponnen en weer gesponnen tot een verwerkbaar garen om mee te breien. Deze omslagdoeken zijn dus 100% ecologisch verantwoord en de productie heeft geen enkele schadelijke invloed op het milieu. De jeans wordt hergebruikt en er worden geen chemische stoffen toegevoegd om tot een andere kleur te komen. Dit zijn dus de originele kleuren van de jeans! Recycling wordt steeds belangrijker tegenwoordig en ik vind het geweldig om hier een steentje aan bij te dragen. De sjaal past geheel bij deze tijd van recyclen en is toch super stylish!

 

 

Behalve het feit dat deze omslagdoeken beeldschoon staan om zongebruinde schouders zowel overdag bij een tanktop en jeans als ‘s avonds bij een ‘bloot’ jurkje, geeft de omslagdoek overdag verkoeling en ‘s avonds warmte. Raar maar waar, maar zo zal je het echt ervaren! Ook heel bijzonder als je een huwelijk hebt en je wilt voor de avond iets bijzonders!

ajour omslagdoek faded denimajour omslagdoek grey-ish greenajour omslagdoek black 

Reacties
Op welke website kunnen de ajour omslagdoeken besteld worden?
d.seuren - 13 Aug 2018 - 15:40
Deze omslagdoeken komen volgende zomer weer terug in ons assortiment! De zomer begint in de modewereld als vroeg, dus check de webshop in februari 2019 voor deze geweldige omslagdoeken! Groetjes, Micky - SjaalMania
Micky van Vollenhoven - 15 Jun 2018 - 14:31
Hallo,
De omslagdoek in denim kleur, is die nog verkrijgbaar?
Marjo - 13 Feb 2018 - 14:54
Goedemorgen,

Ik heb een vraag? Zou deze blauwe omslagdoek nog geleverd kunnen worden?
Ik hoor het graag!

Vriendelijke groet, Pauline Swart
Pauline Swart - 17 Jan 2018 - 11:06
Laat een reactie achter
>