Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Gratis Verzending binnen NL
Klantenservice 24/7, ook in het weekend

Nieuwe kleuren Cosy's

  • Geplaatst op
  • Door Micky van Vollenhoven
  • 0
Nieuwe kleuren Cosy's

Zoek je een sjaal in een specifieke kleur? Grote kans dat je die gaat vinden bij SjaalMania. De Cosy sjaal is er nu maar liefst in 25 kleuren! De sjaal kun je ook gebruiken als omslagdoek door het grote formaat.

De Cosy is nu in maar liefst 25 kleuren beschikbaar, zowel in zomerse felle kleuren als in mooie aardetingen en grijs/zwarte tinten. Voor ieder wat wils! De Cosy is zeer groot van formaat 80 bij 220 cm, waardoor je hem multifunctioneel kunt gebruiken. Voor jezelf zowel als sjaal als omslagdoek, maar ook bijvoorbeeld als dekentje voor je kind die op de bank in slaap gevallen is of in de kinderwagen als extra dekentje. Ik zie mijn vriendinnen hem daar regelmatig voor inzetten en dat is zo leuk om te zien! Ook hoor ik veel opmerkingen terug, als: ik LEEF in die sjaal, wat is hij fijn! En dat was ook precies mijn bedoeling. Ik heb dan een sjaalwebshop, maar ik vind het heerlijk om dag in dag uit dezelfde sjaal te dragen. Als ik me eenmaal heb verknocht aan een goede sjaal, ben ik weinig flexibel ;). De Cosy is zo'n sjaal en omdat ik altijd hoor: Is de sjaal er niet in die of die kleur?, dacht ik: weet je wat, ik ga hem in heel veel kleuren laten maken. Het is een sjaal die altijd in ons assortiment blijft, nooit in de Sale komt, en er komen altijd weer nieuwe kleuren bij. Dit geldt overigens ook voor de luxe Cashmy sjaal.

De Cosy sjaal is een heel fijngebreide sjaal die mooi is afgewerkt aan de randen. Hij blijft heel mooi, gaat absoluut niet pillen of vervilten, pluizen of wat dan ook. Als dat gebeurt, mag je bij me terugkomen, maar ik heb de sjaal zelf zo vaak om dat ik zeker weet dat het goed zit. 

Dus kies je kleur en geniet van de Cosy sjaal van ons eigen SjaalMania! Welke kleur vind jij het mooist?

Shop ze HIER


sjaals neutral cosy's

Reacties

  1. Micky van Vollenhoven Micky van Vollenhoven

    Hoi Judith, goed nieuws! De Cosy Chic Denim is weer op voorraad! https://www.sjaalmania.nl/sjaal-sjaalmania-cosy-chic-denim-melee.html

  2. Judith Budde Judith Budde

    Ik twijfel tussen de cosy chic steel blue of de cosy casual blueprint. Welke kleuren zijn dat het stapeltje blauwe op de foto op jullie site. Dat helpt me vergelijken. De denim is uitverkocht. Komt die sjaal nog terug in het assortiment?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »