SjaalMania is eind 2012 opgestart door Micky van Vollenhoven

"Na 20 jaar in de reclame en mode te hebben gewerkt, viel alles op zijn plaats bij het starten van SjaalMania."

"Ik had altijd al 'een neus' voor mooie stoffen en garens, al voordat ik in het jaar 2000 in de mode ging werken bij TurnOver. Voor mij hoeft een kledingstuk niet heel ingewikkeld te zijn, zolang het maar van een mooie stof/garen gemaakt is. Sjaals lijken heel simpel, maar een goede sjaal vinden, bleek toch best wel moeilijk, Een sjaal moet groot zijn, van goede kwaliteit en vooral mooi blijven na veelvuldig dragen. Een goede basic in een mooie stof of garen verveelt ook nooit en gaat dus zeer lang mee. Die duurzame, tijdloze items produceer ik onder het label COSY van SjaalMania. Niet ieder seizoen een nieuwe collectie, want als iets goed is, is het tijdloos."

Een goede sjaal is een onmisbare basic in de kledingkast van de stijlvolle, moderne vrouw. Een sjaal in een jouw kleur als een verlengstuk van jouw persoonlijkheid, waarmee je iedere outfit kunt stijlen, en die je als een warme omslagdoek om je heen kunt slaan. Een sjaal die met net zoveel respect en liefde is gemaakt, als de manier waarop je hem zal dragen.

 

Timeless Essentials

De SjaalMania C.O.S.Y collectie (sjaals, mutsen, vesten en jurken) bestaat uit enkele basic modellen en staat bekend om de vele prachtige kleuren. De C.O.S.Y sjaals blinken uit in kwaliteit, in het gebruik van natuurlijke materialen en in tijdloosheid. Wij werken niet op basis van trends, maar breiden onze collectie eens in de zoveel tijd uit met nieuwe kleuren, een aangepaste maat, of een nieuw model.

SjaalMania is daarmee het vertrouwde adres waar je altijd die uni sjaals van topkwaliteit kan vinden.

 

Hoe en waar worden ze gemaakt?

Alle C.O.S.Y sjaals van SjaalMania zijn gemaakt van hoge kwaliteit garens die we inkopen bij de beste producenten in Italië en Inner-Mongolië. Deze garens worden verwerkt tot tijdloze sjaals in meer dan vijftig kleuren. Dit gebeurt o.a. door een Nederlands familiebedrijf met gevestigde breiateliers in Europa. Onze 70-100% cashmere sjaals worden geproduceerd in Inner-Mongolië en zijn voorzien van talloze certificaten. Hierbij tref je dus het allerbeste cashmere en dat merk je, want ook deze sjaals blijven mooi na veelvuldig dragen. Uiteraard zien we erop toe dat zowel mens, dier als milieu in dit hele proces met respect worden behandeld. We werken alleen met integere leveranciers met wie we een goede, hechte band opbouwen. SjaalMania is lid van de Stichting UPV, samen duurzamer

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen achter de schermen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op onze Blog of volg ons op Instagram

 

C.O.S.Y

Colourful, On top of your game, Sophisticated, You

Schrijf je hiernaast bij de Kortingstab in voor onze nieuwsbrief? Er verschijnt dan meteen een kortingscode van 5% op je eerste bestelling.

 

SjaalMania is lid van de Stichting UPV, samen duurzamer