Klantenservice 06 - 11 36 27 11 (ook WhatsApp)
Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Gratis Verzending binnen NL
Klantenservice 24/7, ook in het weekend

Over SjaalMania

SjaalMania is de webshop van Micky van Vollenhoven.

Over Micky

Micky: "voordat ik in 2000 bij het Nederlandse modemerk Turnover ging werken, viel mijn oog tijdens het shoppen altijd op bijzondere stoffen. Ik scande de rekken als het ware en bij een mooi stofje bleef ik hangen. Iedere keer als ik het item dan uit uit het rek haalde, was het van het merk Turnover. Niet zo gek, want Turnover stond bekend om het gebruik van prachtige stoffen van natuurlijke materialen zoals wol, zijde, katoen, alpaca etc. Ik dacht toen: "Bij dit merk wil ik werken!", en dat is toen gelukt! Na 8 jaar in de mode te hebben gewerkt op de marketing afdeling, kwam het online verkoopkanaal (webshops) op en heb ik me destijds daarin gespecialiseerd. Nu komt eigenlijk alles samen in mijn eigen bedrijf “SjaalMania” en vieren we in 2017 ons 5-jarig bestaan!

Kwaliteit
Feit is dat de stof mooi moet vallen, zodat je zelf niet meer heel veel hoeft te stylen. Van een mooie stof, word je zelf altijd mooier.  Je ziet het meteen wanneer iemand 'kwaliteit' draagt. Het geeft een chique uitstraling, het maakt iemand mooier. En dat is waar het om gaat. Bij SjaalMania vind je daarom altijd sjaals van hoge kwaliteit Italiaanse garens die heerlijk aanvoelen en mooi vallen èn heel belangrijk: mooi blijven!”
 
Slow Fashion
SjaalMania doet niet aan wisselende collecties. Er komen hooguit kleuren bij en vallen kleuren af en heel af en toe  komt er een nieuwe sjaal bij, maar zeker niet op de afroep van seizoenen, collecties etc. SjaalMania sjaals komen bij ons ook nooit in de Sale. Het zijn tijdloze, basic sjaals dus een Sale past hier niet bij. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je net te vroeg je sjaal hebt gekocht. Wij kopen onze garens in Italië en produceren onze Cosy sjaals bij een Nederlands familiebedrijf die verschillende brei-ateliers hebben in Europa.  Totally "Made in Europe" dus! De Cashmy sjaals worden bij een prachtig integer bedrijf in Mongolie gemaakt. We hebben een fantastische samenwerking met hun opgebouwd en weten zeker dat ze goed zijn voor de dieren, hun personeel en hun klanten. 
 
Persoonlijk advies
Mocht je niet zeker weten of een een sjaal bij een bepaalde outfit staat of heb je vragen over de kwaliteit, wasmethoden, kleuren etc.? Dan kun je mij altijd bellen voor persoonlijk advies. Ik wil me juist onderscheiden van de grote webshops door persoonlijk bereikbaar te zijn en vragen van onze klanten te beantwoorden. Dus bij twijfel, altijd even bellen, whatsappen, chatten of mailen!

Een voorliefde voor sjaals dus. Simpel: sjaals maken je outfit! Er zijn zoveel verschillende manieren om een sjaal te dragen, waarmee je alles kan uitdrukken over jezelf. Een sjaal is emotie. Je kan lekker wegduiken in een sjaal, maar je kan ook een vrolijke bui uitdrukking geven met een sjaal. Je kan op chique en je kan op stoer. Bekijk bij ons verschillende manieren om een sjaal te dragen. SjaalMania is jouw bijzondere adresje waar je online je lekkerste sjaal kunt kopen! 

Lees meer over mij en het ontstaan van SjaalMania in mijn blog

micky van vollenhoven
sjaal: cosy chic stripes black melee/mid grey melee