Volg je ons op Instagram?

Een goede sjaal is een onmisbare basic in de kledingkast van de stijlvolle, moderne vrouw. Een sjaal in een jouw kleur als een verlengstuk van jouw persoonlijkheid, waarmee je iedere outfit kunt stijlen, en die je als een warme omslagdoek om je heen kunt slaan. Een sjaal die met net zoveel respect en liefde is gemaakt, als de manier waarop je hem zal dragen.

Micky van Vollenhoven

SjaalMania The Cosy Store is eind 2012 opgestart door Micky van Vollenhoven

"Na 10 jaar in de mode te hebben gewerkt, viel alles op zijn plaats bij het starten van SjaalMania."

"Ik ben altijd gek geweest op mooie stoffen, al voordat ik in het jaar 2000 in de mode ging werken bij TurnOver. Voor mij hoeft een kledingstuk niet heel ingewikkeld te zijn, zolang het maar van een mooie stof/garen gemaakt is. Sjaals lijken heel simpel, maar een goede sjaal vinden, bleek toch best wel moeilijk, Een sjaal moet groot zijn, van goede kwaliteit en vooral mooi blijven na veelvuldig dragen. Een goede basic in een mooie stof of garen verveelt ook nooit en gaat dus zeer lang mee. Die duurzame, tijdloze items produceer ik onder het label COSY van SjaalMania. Niet ieder seizoen een nieuwe collectie, want als iets goed is, is het tijdloos."

Onze visie

Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Dat is iets waar SjaalMania sterk in gelooft en dit zie je terug in alles wat we doen. Van onze klantenservice - waarin we graag een stapje verder gaan dan je gewend bent - tot de relaties die we onderhouden met onze leveranciers.

Sjaals die een leven lang meegaan
 
De SjaalMania collectie bestaat uit 7 modellen en staat bekend om de vele kleuren. De SjaalMania sjaals blinken uit in kwaliteit, in het gebruik van natuurlijke materialen en in tijdloosheid. Wij werken niet op basis van trends, maar breiden onze collectie eens in de zoveel tijd uit met nieuwe kleuren, een aangepaste maat, of een nieuw model. SjaalMania is daarmee het vertrouwde adres waar onze klant altijd die uni sjaals van topkwaliteit kan vinden. 
 
 
 
Alle sjaals van SjaalMania zijn gemaakt van hoge kwaliteit garens die we inkopen bij de beste producenten in Italië. Deze garens worden verwerkt tot tijdloze sjaals in meer dan vijftig kleuren. Dit gebeurt door een Nederlands familiebedrijf met gevestigde breiateliers in Europa. In dit hele proces zien we erop toe dat zowel mens, dier als milieu met respect worden behandeld.
 

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen achter de schermen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op onze Blog of schrijf je hiernaast bij de Kortingstab in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan meteen een kortingscode van 5% op je eerste bestelling.