Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als je al een account bij ons hebt, meld je dan hier aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
23 Feb 2016

NIEUW: De Cashmy sjaals van SjaalMania

NIEUW: De Cashmy sjaals van SjaalMania 

Sja, en als je dan eenmaal verslaafd bent aan cashmere dan kan SjaalMania natuurlijk niet achterblijven. We moesten en zouden een heerlijke zachte sjaal ontwikkelen. Maar het liefst wilden we een sjaal die zowel in de zomer als in de winter draagbaar zou zijn. Toen hadden we bedacht dat de ultieme combinatie voor een sjaal cashmere met zijde zou zijn. Cashmere en zijde zijn beide producten die koel zijn bij hoge temperaturen en warm zijn bij lage temperaturen. En zo is de Cashmy ontstaan. 

De Cashmy is een super lichtgewicht sjaal. Je voelt hem nauwelijks, hij is luchtig en super zacht. En het goede nieuws is, hij blijft ook zo lekker luchtig en airy tijdens het dragen. Hij zakt als het ware niet in. Het is een prachtige sjaal van top kwaliteit voor een prachtige prijs! We zijn er van overtuigd dat als je eenmaal iets goeds gevonden hebt, je het liefst het item in meerdere kleuren zou willen hebben. (we gaan steeds meer op mannen lijken ;). Kleding moet praktisch zijn, je wilt er niet over nadenken maar er toch smashing uitzien. Vandaar dat als we iets goeds gevonden hebben, dit meteen in tientallen kleuren gaan ontwikkelen. De eerste kleuren staan nu online en er volgen er binnenkort veel meer!

De Cashmy in een notedop: De ultieme luxe sjaal die je warm houdt maar absoluut niet voelt, zo zacht en licht. De combinatie van cashmere en zijde voelt als een droom. De stoere ruffles rondom geven de sjaal die nonchalante look en daarmee net iets extra's. De sjaal kan zowel chique als casual gedragen worden en kunnen bij iedere outfit. De sjaal draag je het hele jaar door. Luxe pur sang!

Materiaal: 50% cashmere - 50% zijde
Formaat: 150 - 170 cm



sjaals sjaalmania
Cashmy Black & White 
Combineer de sjaal casual chique!

sjaals-look



sjaals-look
Cashmy Sun Kissed
De cashmy is ook heerlijk in de zomer

sjaals-look

sjaals cashmy white sand

Cashmy White Sand
Creeer een urban look!

sjaals-look


De sjaals komen in de volgende online. Welke kleur heeft jouw voorkeur?
 sjaals in vele kleuren
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
>