ACCESSOIRES

Stoffen tassen, canvas tassen en nylon weekendtassen van BeckSondergaard Copenhagen, AAI Made with Love en SjaalMania. Multifunctioneel en stijlvolle tassen!

tas BeckSondergaard Lymbo Croc
€99,00
makkelijk ruilen en retourneren
tas BeckSondergaard Lymbo Croc. Een geweldig zomertasje van croco print van 100% leer met een leuke voering. Geen vakjes en ritjes aan de binnenzijde. Mooie stevige kwaliteit. Het hengsel is in het begin wat stijf maar wordt vanzelf soepel.
tas BeckSondergaard Market Orchid Bloom
€45,00 €29,00
makkelijk ruilen en retourneren
tas BeckSondergaard Market Orchid Bloom. Geweldig strandtasje waar gegarandeerd geen zand in achterblijft! ;). Alleen voor de wat grotere spullen, want hij is niet gevoerd. Maar oei, wat is die leuk! En wat hangt hij heerlijk over je schouder zonder dat j
tas BeckSondergaard Belly Black
€85,00
makkelijk ruilen en retourneren
tas BeckSondergaard Belly Black. Dé die je in je collectie moet hebben! Super praktischen helemaal van nu! Hang hem cross body of weer terug om de heupen wat nu helemaal hip is! ;)
SjaalMania Cotton Cadeau Bag
€2,95
makkelijk ruilen en retourneren
SjaalMania Cotton Cadeau Bag. Het ideale katoenen tasje voor die slippertjes (of die sjaal ;) die je mee wilt nemen of die schoenen die je in je koffer even wilt afscheiden van de rest van de kleding. Mooie kwaliteit, 100% katoen.

Afmeting: 42cm-39cm